Le Grand Changement

2 December, 2014

Nouvelles Chez Paul  "Le Grand Changement"

Nieuwe uitdagingen aan de horizon

tl_files/chezpaulvins/2013-fotoarchief/nieuwe-wijntonnen.jpgOp 1 januari 2015 is het precies tien jaar geleden dat Paul zijn wijnhandel registreerde bij de Kamer van Koophandel te Utrecht. De eigen import werd verkocht vanuit de schuur thuis. Ruim een jaar later opende de winkel "Chez Paul Vins" aan het Kloosterplein. Paul was inmiddels vinoloog en het lukte hem om een aantal jaren mee te draaien in de top 10 van Nederlands beste vinologen, één keer zelfs op de derde plaats.

Nu tien jaar later is het tijd voor verandering. Paul gaat zich meer richten op de import en verkoop aan horeca, bedrijven en winkels. De winkel sluit per 1 januari maar de meeste wijnen blijven wel verkrijgbaar, bij Tim van Kaashuis Dorestad, een paar deuren verderop.

Doordat Paul niet meer dagelijks vast zit aan de winkel, heeft hij nu tijd om ook andere zaken te gaan ontplooien. Naast de wijnhandel zal dit voornamelijk inhouden het organiseren van zeil-activiteiten op het door Paul en Caroline net aangeschafte 15 mtr. zeiljacht "Seaghan". Vanuit Lelystad Haven zullen er vanaf het voorjaar 2015 dag- en weektochten met mee-zeilers worden georganiseerd op het IJsselmeer, de Wadden en de Noordzee. Met wijnen natuurlijk...

tl_files/chezpaulvins/paul/2014 foto's/Kerstrose.jpgMaar eerst nog in december:

  • Kerstrosé, dé glühwein specialiteit van Chez Paul Vins, 12, 13 en 14 december voor de winkel én dan ook in fles verkrijgbaar.
  • Mooie aanbiedingen van bijzondere wijnen (o.a. port- en dessertwijn) die uit het assortiment zullen gaan.
  • Het wijnpakket van december met een prachtige Medoc uit Bordeaux, een biologische soepele Spaanse Roble en een heerlijke Prosecco voor bij de feestelijke momenten.
  • 31 december laatste dag winkel open .. snik, proost.

Ga terug