Provence

3 Juli, 2011

Provence
Afgelopen week was ik dus in de Provence. 5 dagen in een rollercoaster met prachtige mensen, kunstenaars, luxe villa's en natuurlijk wijn. Vooral rosé want die is toch echt het beste daar in de Provence. Jean Louis Croquet van Chateau Thuerry nam ons mee in z'n golfkarretjes over het domaine. We eindigden aan de Loire in het Chateau van Madame de Pompadour, Menars.

link naar de kunst van Ramon bij Krikhaar

Wijn van de maand
tl_files/chezpaulvins/2011-fotoarchief/Thuerry Chai.jpgNatuurlijk de rosé uit de Provence van Thuerry. Hier komen de rijken uit Cannes even een paar doosjes wijn halen in hun helikopter. Niet goedkoop dus maar lekker...! Van 19,50 voor 17,50 en 2 flessen voor 29,95. 

klik hier voor de site van Thuerry

Maandpakket
Voor juli heeft Maud een zomerselectie van 6 flessen wit samengesteld. De bekende "Sommercuvée" uit Baden, een nieuwe Gruner Veltliner uit Oostenrijk en een biodynamische Chablis uit 2008. Winkelwaarde meer dan 60,- nu voor 50,- (abonnees 45,-).

Vakantietijd
tl_files/chezpaulvins/2011-fotoarchief/Thuerry.jpgkomende week, 4-9 juli de gewone openingstijden met Maud in de winkel. de rest van juli alleen geopend op vrijdag en zaterdag. Paul gaat naar het land van D'Artagnan alwaar de bekende Gascognewijnen vandaan komen. Vakantie dus maar ook een beetje werken.

Ga terug